Cautare

418 de rezultate pentru "stan violeta iulica" (3.49 secunde)
Silvana Stanciu, specialist Luxury Travel al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan - site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania. ... Cristian Stan - initiator al site-ului travelforsenses.com;
Vreau sa multumesc doamnei Marina Fara, presedintele acestei Asociatii pentru toata rabdarea si intelegenera cu care ne-a indrumat, mamei mele, Doina Lacatus, fara de care nici eu, nici acest proiect nu am fi avut un zbor atat de inalt, Manuelei Dugulan care, alaturi de Universitatea Copiilor, si-a descoperit vocatia de dascal, lui Stefan Stan si lui Robert Stan care ne-au adus in casele tuturor prin intermediul internetului, tuturor membrilor Asociatiei Universitatea Copiilor care au pus an de an numarul pentru realizarea misiunii si viziuni, universitatilor colaboratoare, domnilor rectori, domnilor si doamnelor profesori, voluntarilor si parintilor care ne-au sustinut si au crezut in ideilor si in proiectele noastre si fara de care totul nu ar fi fost decat un proiect frumos", a spus Laura Lacatus, director al Asociatiei Universitatea Copiilor din Romania, membru fondator al Retelei Internationale de Universitati ale Copiilor EUCU.Net.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul traditional organizat pe platforma de la Academia Militara, deschis intre orele 9.00 - 20.00.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul international de bunuri de larg consum TIBCO, ce are loc in perioada 31 mai - 03 iunie 2018, in cadrul Centrului Expozitional Romexpo.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in acest week-end la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman deschis intre orele 9.00 - 18.00.
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participa recent la targul traditional organizat de Sfintii Petru si Pavel in curtea Muzeului Satului.
Mircea Geoana, Titus Corlatean, Ion Rus, Marian Sirbu, Vasile Dincu, Gheorghe Nichita, Dan Nica, Ion Stan, Ilie Sirbu, Cristian Diaconescu, Victor Ponta sunt, toti, oameni adusi de Adrian Nastase fie in guvern, fie in atat de hulitul Birou de Coordonare care a inlocuit in iulie 2004 - in disperare de cauza - Delegatia Permanenta la conducerea Partidului Social Democrat.
Ultima editie a emisiunii "Political Mann" de la celebrul post de televiziune CNN s-a incheiat cu o recomandare pentru Mircea Geoana.
„Dupa publicarea raportului, anumiti parlamentari si chiar secretarul general al Camerei ne-au amenintat, fie direct, fie prin presa, de interpretare eronata si tendentioasa a datelor obtinute, incercand sa intimideze IPP, prin amenintarea cu proces pentru prejudicii de imagine“, afirma, intr-un comunicat, directorul IPP, Violeta Bau.
La aceeasi categorie au mai fost propuse Mihaela Arsenescu Werner, Adela Marculescu, Anda Caropol, Camelia Zorlescu, Cornelia Gheorghiu, Csiky Ibolya, Florina Cercel, Iarina Demian, Ileana Iurciuc, Ioana Bulca, Ioana Craciunescu, Irene Flamann, Klara Sebok, Leonie Waldman Eliad, Liliana Lupan, Agnes Lőrincz, Mariana Neagu, Mariana Vasile, Monica Ghiuta, Nina Udrescu, Paula Sorescu-Lucian, Rodica Mandache, Rodica Popescu Bitanescu, Simona Bondoc, Stela Popescu, Suzana Macovei, Violeta Popescu, Virginia Itta Marcu.
Violeta Keim, make-up artist Marionnaud; Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic. Ingrid, fetita Simonei Patruleasa, surprinsa de ziua ei de nastere!
Florio / Posted by Postolache Violeta Florio Ingrediente - 1 l alcool - 1 l vin rosu sec - 1/2 l sirop visine - 1 esenta migdale Mod de preparare Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla .
El a gasit, in apropiere de biserica oraselului, o fiinta micuta, infasurata intr-o panza alba legata cu o panglica violeta.
Vitrinele fostului Cazinou Leuca, de langa Sfatul popular orasenesc, devenita, intre timp, Cofetaria Violeta, ne incercau simturile gustative multora dintre noi, prajiturile avand preturile prea mari fata de maruntisul din buzunarele noastre.
Directorul IPP, Violeta Bau, considera ca declaratiile celor patru sunt "stupefiante si inacceptabile", IPP aflandu-se in discutii cu avocatii pentru a stabili "oportunitatea recurgerii la justitie pentru protejarea onoarei si reputatiei institutului, respectiv a libertatii de exprimare".
Directorul IPP, Violeta Alexandru, a explicat, intr-o conferinta de presa, ca s-a optat pentru Sectorul 4 deoarece, potrivit rezultatelor monitorizarii realizate de institut, consilierii locali din acest sector au avut cea mai slaba activitate in perioada 2004 - 2007.
Violeta Alexandru, directorul IPP, a anuntat ca Institutul va lansa o propunere de modificare a Statutului parlamentarilor si a Regulamentelor celor doua Camere, pentru mai multa transparenta in legatura cu informatiile publicate pe site-urile oficiale, referitoare la banii publici cheltuiti de alesi si cu prezenta lor la vot, inclusiv legat de motivul absentelor.
Reactia lui Mircea Geoana apare la cateva saptamani dupa ce seful sau de campanie, Viorel Hrebenciuc, s-a declarat un adept al stiintelor ezoterice si a spus ca "Forta violeta" l-a ajutat pe Basescu in campanie.
"Dar ce, crede in naivitati de genul acesta, cu flacara violeta, cu atacuri energetice?! Eu nu cred astfel de naivitati si tratez cu toata distanta aceste declaratii!", spune Ion Iliescu.
"Venind incoace, mai multi amici mi-au sugerat sa va spun povesti SF, cum ca ne-am fi intalnit cu Gollum si Jedi (personaje de fictiune din filmele 'Stapanul inelelor' si respectiv 'Razboiul stelelor' - n.r.) deodata si am fi luat, noi cei de la PD-L, raza violeta cu care ne-am dus la batalie.
google-analytics.com